Commercieel vastgoed

Bedrijf kopen

Het kopen van een bedrijf is een vak apart. Je eigen onderneming goed op de rails te houden is een hele uitdaging. Voortdurend schuiven de panelen op het toneel waar je werkt. Wanneer je een bedrijf wilt kopen kjjk je al gauw naar wat je er mee kúnt. Dat is erg belangrijk. Een ander belangrijk punt is precies te weten wát je koopt. Dan wordt de financiële situatie van die onderneming en de fiscale situatie van belang. Hoe wordt het bedrijf gewaardeerd op geld en wat is de prijs die je er voor wilt betalen vastgesteld.

Dat is een vak apart. Is er een klik met de verkoper. Wat is de historie. Wat zijn de toekomstverwachtingen. Met uw kennis van de markt en mijn kennis en ervaring met het kopen van bedrijven weet u zeker dat er gedegen en betrouwbaar wordt gewerkt.

Bedrijf verkopen.

Er zijn tal van redenen waarom je het bedrijf dat je hebt opgebouwd zou willen verkopen. Maar wanneer je hebt besloten om eens te kijken of je een koper kunt vinden is het maar de vraag of je die wel kunt vinden. Ook wanneer je al wel wet aan wie jij je bedrijf zou willen verkopen is het nog een hele kunst om dat allemaal goed te regelen en te formaliseren. Natuurlijk moet er zeer discreet worden gewerkt. Met mijn zeer langdurige ervaring met het verkopen van een onderneming weet u zeker dat u de optimale oplossing realiseert.

Tarieven.

Mijn werkzaamheden verricht ik tegen van tevoren vastgelegde voorwaarden. Daarbij zijn er altijd twee keuzes op hoofdlijnen. Stap voor stap. Van iedere stap die uw wilt doen krijgt u vooraf een offerte. Of een no cure no pay afspraak met een entree fee voor het maken van een inventarisatie.

Basis is dat u vooraf weet wat de kosten zullen zijn.